Barátaim mivel tudják, hogy imádom a fűszereket, megkértek, hogy mutassam meg nekik hogyan lehet a vegetáriánus ételeket feldobni fűszerek segítségével.
Nem kellett sokat unszolniuk és vasárnap összejöttünk hatan-heten egy jó kis főzőcskére.
Készítettünk előételnek narancsos avokádó krémet (a receptet ide kattintva olvashatjátok), Noé bárkája levest (erről majd később olvashattok bővebben) amiben az Illatos curry játszott fő szerepet.
Főételnek baharatos, sült paprikával rakott padlizsán és Advieh fűszerkeverékkel megbolondított koshari került az asztalra.
És hogy az uraknak is szerezzünk egy kis örömet Nabil hal fűszerkeverékével pácoltunk pangáziusz filét, amit jó sok zöldséggel csomagoltunk össze.
Az ebédre a koronát a keksz fűszerkeverékkel készült baklava tette fel.
A jó hangulatban eltelt főzés során megosztottuk egymással tapasztalatainkat, jókat nevettünk és finomakat ettünk.
A búcsúzás során többen kérdezték, hogy mikor lesz a következő, ezért úgy döntöttünk, hogy áprilisban a nagy nyilvánosság számára is elérhető Fűszeres Főző Estet rendezünk. Légy tagja a Facebook csoportunknak, hogy elsőként értesülj a részletekről.