Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem gyakran marad meg a húsleves levéből. Ez a recept egy jó “újrahasznosító” ötlet. A hideg őszi-téli napokon külön jól esik egy jó meleg leves és ha nem főzzük csak melegítjük a fokhagymát akkor a baciknak, vírusoknak is annyi.
A fokhagymáról tudj meg többet itt.
Hozzávalók:
1 liter leszűrt húsleves
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 csésze snidling apróra vágva
1/2 csésze petrezselyem zöldje apróra vágva
Melegítsük jól fel a levest, reszeljük bele a fokhagymát, adjuk hozzá a snidlinget és a petrezselymet. Forraljuk fel és már tálalható is. Ha nem bírja a gyomrod a nyers fokhagymát lassú tűzön főzd egy kicsit tovább.
“Fokhagymás erőleves” bejegyzéshez 1 hozzászólás