- június 22.
A nagy hőség, a nagy vihar és a városban lévő sok más program ellenére szép számmal gyültek össze az érdeklődők Dr.Nyári Zsuzsa második előadására melyen a zöld-fűszerek egészségre való hatásáról volt szó. A közismert tények mellett sok érdekesség is elhangzott, melyek folyamatosan kerülnek feltöltésre ennek a blognak a lapjaira is.
Az egy órás előadás után kóstolóval kedveskedtek a szervezők. Mentás limonádé, bazsalikomos tea, petrezselyem saláta, Zaataros olívaolaj, kakukkfüves fetasajt, mediterrán babkrém, zöld-fűszeres vaj, és olajok mellett tandoori csirkemell, szerelmesek zöld-fűszereivel pácolt sertés szűz és kertünk kincse fűszerkeverékkel készült hal került az asztalra.
„Az előadás után másként gondolkodunk a fűszerekről” – mondta az egyik érdeklődő.
„Minden nagyon finom volt és nem is gondoltam volna, hogy így is lehet használni ezeket a fűszereket. Nagyon érdekes, hogy mennyi betegség esetén vehetjük hasznát nekik.” – mondta egy másik.
„Sok tudással és pozitív élménnyel lettem gazdagabb!”
Még több fotó: