Fűszervilág Kalandozás 2. rész – A zöld fűszerek

  1. június 22.

A nagy hőség, a nagy vihar és a városban lévő sok más program ellenére szép számmal gyültek össze az érdeklődők  Dr.Nyári  Zsuzsa második előadására melyen  a zöld-fűszerek egészségre való hatásáról volt szó. A közismert tények mellett sok érdekesség is elhangzott, melyek folyamatosan kerülnek feltöltésre ennek a blognak a lapjaira is.

Jó hangulatú kóstolás

Az egy órás előadás után kóstolóval kedveskedtek a szervezők. Mentás limonádé, bazsalikomos tea, petrezselyem saláta, Zaataros olívaolaj, kakukkfüves fetasajt, mediterrán babkrém, zöld-fűszeres vaj, és olajok mellett  tandoori csirkemell, szerelmesek zöld-fűszereivel pácolt sertés szűz és kertünk kincse fűszerkeverékkel készült hal került az asztalra.

„Az előadás után másként gondolkodunk a fűszerekről” – mondta az egyik érdeklődő.

„Minden nagyon finom volt és nem is gondoltam volna, hogy így is lehet használni ezeket a fűszereket. Nagyon érdekes, hogy mennyi  betegség esetén vehetjük hasznát nekik.” –  mondta egy másik.

„Sok tudással  és pozitív élménnyel lettem gazdagabb!”

Még több fotó:

Fászervilág Kalandozás előadás 2. rész

Jó hangulatú kóstolás

Fűszeres limonádék és teák
Fűszeres limonádék és teák
Fűszeres olajok, vajak, krémek és saláták
Fűszeres olajok, vajak, krémek és saláták
Csirke, sertés és hal sok-sok zöld fűszerrel!
Csirke, sertés és hal sok-sok zöld fűszerrel!

Szólj hozzá!